English
Македонски

 

 

Етикети

ЕТИКЕТИТЕ се произведуваат на различни видови хартија во Ролна или на табак, во колор печат,лакирани,рицовани, штанцани,со релјефен печат и топол печат во повеке бои.

       

  

 


ИНФО | ФЛЕКСО | PVC КАПСУЛИ | ОФСЕТ | ЕТИКЕТИ | КОНТАКТИ

2006 GRAFOHARTIJA | dsgn by Flash multimedia