English
Македонски

 

 

PVC капсули

За да со право македонските вина го добијат епитетот “произведено во Македонија” беше потребно да се појави македонски производител на вински PVC капсули. Овој предизвик го прифативме со задоволство. Денес ги произведуваме во различна димензија и боја, задоволувајќи ги вкусовите и потребите на домашниот и странскиот пазар. Капсулите се произведуваат од термо свитлива прозрачна или во боја PVC фолија, 75µ, со можност за флексо и топол печат. Капачето на капсулата може да биде направено во различна боја по избор на нарачателот. Капсулите се произведуваат во боја и се со лента во хоризонтална положба за откинување, сето тоа по желба на купувачот. Тие се употребуваат на стаклени и пластични шишиња.

PVC капсули
D
27; 29,5; 30,5; 31; 32; 32,5; 33; 34;
H
Од 28 mm do 75 mm
F
Алуминиумско/прозрачно PVC капаче
I
Еднобоен топол печат/флексо печат
S
Хоризонтална лента за киненје

 


ИНФО | ФЛЕКСО | PVC КАПСУЛИ | ОФСЕТ | ЕТИКЕТИ | КОНТАКТИ

2006 GRAFOHARTIJA | dsgn by Flash multimedia