English
Македонски

 

 

Флексо

Со флексо печатот на оригинален начин им нудиме на производителите на поблизок начин да бидат до своите крајни потрошувачи. Ова значи производство на кеси за пакување од различни материјали и димензии. Максималната ширина материјалот е 500mm. Капацитетот на машината е едновремено печатење во шест бои на хартија, полиетилен, полипропилен и алуминиумска фолија. Произведуваме каширани материјали од полиетилен, хартија, полипролпилен и алуминиумска фолија во комбинација со истите. Меки пакувања кои се употребуваат во прехрамбената и кондиторската индустрија и исто така за фармацевтската
и хемиската индустрија. Предизвикајте ги оние што треба да платат за вашиот производ.Ние сме тука да ви помогнеме.Со големо задоволство ке го сториме тоа.

Следејќи ги светските трендови во нашата производствена програма го вклучивме печатењето на  термосвитлива фолија или попозната како слив (sleeve) фолија. Нејзината употреба зазема широк замав во сите индустриски гранки, а највеке во прехрамбената индустрија.

  

     


ИНФО | ФЛЕКСО | PVC КАПСУЛИ | ОФСЕТ | ЕТИКЕТИ | КОНТАКТИ

2006 GRAFOHARTIJA | dsgn by Flash multimedia