English
Македонски

 

 

Офсет

Се почна со офсет печатот. Денес располагаме со офсет печатарски машини Хајделберг и Адаст, нудејќи
висококвалитетен печат на различна дебелина на хартија од 35 до 450 гр./м2. Максималниот формат на хартија за
печатење е 640х460mm. Нашите капацитети  овозможуваат печатење во четири бои (CMSK) и секција за лакирање со вододисперзивен и UB лак.Машини за штанцање и брег отисок со максимален формат од 700х500mm, кои се предвидени за картонска амбалажа. Исто така располагаме и со ротациона офсет машина со максимална ширина на ролната од 350mm наменета
за печатење на етикети во ролна. Тука ги вклучуваме и машините за топол релјефен печат во повеќе бои.

   

    


ИНФО | ФЛЕКСО | PVC КАПСУЛИ | ОФСЕТ | ЕТИКЕТИ | КОНТАКТИ

2006 GRAFOHARTIJA | dsgn by Flash multimedia