English
Македонски

 

 

Информации

Графохартија-ДООЕЛ е производител на самолепливи етикети, картонски кутии, меки пакувања, PVC капсули, располага со офсет и флексо технологија за печатење рељефен и топол печат, лакирање со UV и водено- дисперзивен лак, пластифицирање, штанцање, фискални ролни.

 


ИНФО | ФЛЕКСО | PVC КАПСУЛИ | ОФСЕТ | ЕТИКЕТИ | КОНТАКТИ

2006 GRAFOHARTIJA | dsgn by Flash multimedia